Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDE

BETALING
Wanneer je iets besteld bij LvN ❥, ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging. Hierop zijn het bestelnummer en het product(en) die je besteld hebt omschreven evenals de verzendkosten en het totaal bedrag.  Zo kun je kiezen voor iDeal, Paypal of overschrijving om het bedrag te voldoen. Wanneer je kiest het product op te komen halen, is contant afrekenen ook een mogelijkheid. Ophalen dient wel op afspraak te gaan. Zie contact. LvN ❥ levert de bestellingen alleen wanneer het totale bedrag op onze rekening staat. Wanneer dit niet na 10 werkdagen het geval is, zal de levering automatisch komen te vervallen. 

LEVERTIJD
De bestelde producten zullen doorgaans binnen 3 werkdagen na binnenkomst van betaling worden geleverd, zolang de voorraad strekt.
Wanneer een bestelling op verzoek is gemaakt, houdt LvN ❥ een leveringstermijn vanaf 7 werkdagen aan tenzij anders aangegeven.
LvN ❥ behoudt desondanks het recht de bestelling te annuleren en zal (indien van toepassing) het reeds betaalde bedrag terug storten. Wanneer dit zal voorkomen, zal LvN ❥ je informeren en zal hierbij een opgaaf van reden aangeven. 

VERZENDING
De verzending binnen Nederland is kosten vrij vanaf
€ 50,- Voor bedragen onder de € 50,- gelden de daarvoor benoemde tarieven die bij het afrekenen zichtbaar zijn en worden naar gewicht berekend. 

RETOUR STUREN
Wanneer je het product(en) ontvangen hebt, kan het zijn dat het product anders is als je vooraf verwacht hebt of dat de maat toch niet helemaal goed is. LvN ❥ probeert zo zorgvuldig alle informatie op haar website te beschrijven en daarbij met zoveel mogelijk realistische foto`s te werken. Desondanks kan het zijn dat het product iets afwijkt van de foto omdat LvN ❥ werkt met leder. Kleuren kunnen hierdoor iets afwijken op de foto doordat elk leder dat gebruikt wordt uniek is. 
Wanneer je iets retour wilt sturen is dit geen probleem. Laat het ons zo snel mogelijk weten. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. Beschrijf hierbij dat het gaat om een retour verzending en stuur het product binnen 14 dagen in zover mogelijk in de originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aan ons terug. Wij zorgen ervoor dat het aankoop bedrag inclusief verzendkosten terug gestort zal worden op je rekening. Wanneer je kiest om het product met de aangetekende post te verzenden, zijn deze extra verzendkosten voor eigen rekening. 
Het kan zijn dat er tijdens het transport een defect aan het product is ontstaan. In dit geval vragen wij je dit binnen 3 werkdagen aan ons te melden en het product direct terug te sturen. Zodra het product bij ons binnen is zullen wij een nieuw exemplaar naar je toesturen. Wanneer dit artikel niet meer voorradig is, zal het aankoopbedrag inclusief verzendkosten worden teruggestort op je rekening, of mag je voor het zelfde bedrag iets nieuws uitkiezen. 
Je kunt een artikel helaas niet retourneren wanneer:
- het gaat om op verzoek gemaakte artikelen
- wanneer artikelen in de uitverkoop zijn. 

GARANTIE
Op het basismateriaal voor onze handmade producten geeft LvN ❥ een garantie van 3 maanden.
Garantie is niet van toepassing wanneer:
- leer, hout, metaal, lint, draad, glas, steen in aanraking gekomen zijn met vocht, parfum of andere cosmetica;
- leder die afgeeft nadat zij in contact zijn gekomen met vocht;
- natuurlijk verloop van slijtage;
- klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van het product. 

VEILIGHEID
Sommige kleine onderdelen die verwerkt zijn in de producten die LvN ❥ verkoopt zijn deze producten helaas niet geschikt voor kleine kinderen van 0 tot 3 jaar.
LvN ❥ is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die kunnen gebeuren tijdens het gebruik of het dragen van haar producten. 
 
PRIVACY DISCLAMER
LvN ❥ handel naar de Wet Bescherming Persoonsgegevens en gaat ten alle tijden zorgvuldig om met de door jou ingevoerde gegevens om. Je kunt hier meer over teruglezen bij Privacyverklaring helemaal onderaan de pagina. 
 
COPYRIGHT
Op de handgemaakte tassen en accessoires die LvN ❥heeft vervaardigd rust een copyright. Ook voor al het beeldmateriaal dat op https://m.facebook.com/LvNTilburg/
https://instagram.com/lvn_leer_van_neeltje
https://pin.it/wurffybpehe7z7 wordt getoond rust een copyright. De rechten liggen te allen tijde bij LvN ❥, tenzij anders is vermeld. 
Gehele of gedeeltelijke overname, maar ook plaatsing op andere websites en/of commercieel gebruik van ontwerpen en accessoires is niet toegestaan tenzij hiervoor schriftelijke toestemming is verleend door LvN ❥


https://www.lvn-design.com(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2021 LvN ❥ design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel